Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 27 december 2013

Samsung Galaxy Note 3

 Samsung Galaxy Note 3 har en skärm på 5:7 tum som verkligen är utöver det vanliga med otroligt skarp färgåtergivning, kontrast och ljushet. Att en så pass stor display är så skarp är imponerande.
Det finns klara fördelar med stora telefoner.
Den stora skärmen underlättar användandet när du vill ha två fönster öppna samtidigt. Du kan till exempel skriva anteckningar samtidigt som du tittar på en instruktionsvideo.
Den medföljande pennan kan omvandla dina anteckningar på skärmen till digital text.
Samsung Galaxy Note 3 finns i två olika varianter.  Den ena med 32 GB lagring och den andra på hela 64 GB. Det finns även plats för MicroSd kort vilket utökar minnet ytterligare. Det är med andra ord inga problem med för lite plats i mobilen.
Processorn är en Snapdragon 800 med 3 GB Ram minne så telefonen orkar med det mesta.
Batteriet är även det imponerande.  En enda 100 procentig laddning räcker i två dagar vid normalt användande.
En nackdel med Samsungs mobiler är i mitt tycke att alla deras modeller ser snarlika ut. Designen är i stort sett likadan. Man ser ingen skillnad på deras billigare telefoner och deras lite dyrare ( lyxigare) vilket känns lite synd. Samsung Galaxy Note 3 är inget undantag i sammanhanget.  Även fast man har gjort ett försök med baksidan som består av plast som ska likna läder, komplett med en fejkad söm runt kanten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar