Samsung Galaxy S4


Designen på Samsung Galaxy S4 är fin men den har inte den lyxigaste designen av 2013 s lurar. S4 är tunn och skön att hålla i. Baksidan är gjord av plast med ett prickigt mönster och kanterna är smyckade med en list av blänkande Chrome.
En fördel med Samsungs mobiler är att bakstycket kan plockas bort vilket gör att batteriet lätt kan bytas när det blir dåligt. Mobilens livslängd ökar på det sättet.
Skärmen är en höguplöst 5 tums skärm med utmärkt färgåtergivning och betraktningsvinkeln är god.  Telefonen har en av dom bästa displayerna på marknaden.
Samsung Galaxy S4 har rejält med kraft under skalet i form av en Qualcom Snapdragon 600 processor. Ram minnet (arbetsminnet) är på 2 GB och internminnet är på 16 GB.  En MicroSd plats finns för att utöka minnet ytterligare. Detta är en väldigt snabb mobil. Webbsidor laddas fort och applikationer öppnas direkt.
Som vanligt har Samsung fyllt mobilen med ett överflöd av funktioner.  Samsung Galaxy S4 kan göra så mycket mer än tidigare Smartphones har kunnat.
Kameran på hela 13 Megapixlar har även den en mängd praktiska funktioner.
Att mobilens stereohögtalare är placerade på telefonens baksida är en nackdel.  Dels riktas ljudet bort från dig och dels dämpad ljudet när mobilen ligger på ett plant underlag.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.