Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

lördag 11 januari 2014

LG G Flex
Lg G Flex är en ovanligt designad smartphone vilket gör att den sticker ut i mängden.  Rent designmässigt ser den ut som en böjd Lg G2.
Den krökta displayen på 6 tum dominerar framsidan,  inga fysiska knappar finns då dessa har placerats på telefonens baksida. Baksidan är gjord av en plast som kan självläka. Mindre repor försvinner efter ett tag.
Mobilen är inte bara böjd utan också rätt så flexibel vilket gör att den är något mer hållbar än andra vanliga mobiltelefoner. Det finns även andra fördelar med en böjd mobil.  Den krökta skärmen förbättrar filmupplevelsen när man tittar på film i sin mobil.  Det finns en funktion som heter Quck Theatre som gör att man kan nå både bilder,  Youtube och filmer direkt från låsskärmen.
Det finns en krympningseffekt eftersom mobilen är böjd. Lg G Flex blir alltså mindre än om den hade varit helt plan och detta underlättar enhandsfattning.  Man når lättare hela skärmen med ett finger.
Denna telefon passar bra i bakfickan på dina jeans på grund av sin kurvda form.
Batteriet är böjt precis som mobilen och är på hela 3500 mAh.  Batteriet räcker upp till 3 dagar på en laddning.
Den gigantiska skärmen är bra men är inte den skarpaste på marknaden.  Färgerna är däremot naturliga och allt syns bra även i starkt solljus.
Det finns en 13 Megapixel kamera med blixt.
Lg G Flex drivs av en Snapdragon 800 processor och har 2 GB Ram minne samt 32 GB internminne.
Priset är okänt eftersom telefonen inte är släppt i Sverige ännu. Den har däremot funnits till försäljning ett tag i Sydkorea.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar