Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 10 januari 2014

Meizu MX3Meizu MX3 är en smartphone som släpptes i Kina förra året men som nu också ska släppas på den Europeiska marknaden.  Det är dock oklart om den kommer att säljas i Sverige.
Meizu MX3 har en fin men enkel design. Mobilens design påminner lite om tidigare mobiltelefoner från Iphone. Man tänker direkt på Iphone 3G när man ser den. Telefonen är tunn endast 9,1 millimeter tjock vilket ju är modernt just nu.
Den 5:1 tum stora displayen tillverkad av Sharp dominerar fronten av telefonen.
MX3 är en 3G mobil som drivs av en Samsung Exonys processor och med ett Ram minne på 2 GB.  MicroSd kort plats saknas men detta behövs inte. Eftersom den mest framträdande egenskapen är att mobilen säljs i en variant på hela 128 GB internminne.
Den finns även med 16,32 och 64 GB lagringsutrymme.  Den dyraste modellen går på 650 dollar vilket ungefär skulle motsvara 4500 kr och den billigaste går på 410 dollar vilket motsvarar 2900 kr.
Operativsystemet är Andoid med ett lager av Flyme OS 3.0 vilket är Meizus egna anpassning av Android.
Tillverkaren säljer denna smartphone med argumentet att den är tänkt för mediakonsumtion. Varianten med det gigantiska minnet passar förstås bra om du vill spara mycket film och musik i fin mobil.
Ljud kvaliteten är också utmärkt i högtalarna enligt Meizu själva.
Denna smartphone passar dig som vill ha en ovanlig mobiltelefon som sticker ut lite i mängden och om du är en person som vill spara mycket i din telefon.
Om den inte släpps i Sverige kan du ju alltid köpa den via import.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar