Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 1 januari 2014

Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 925 har den sorts exklusiva design som jag gillar.  Det syns verkligen att det rör sig om en lyxig premium mobil.
Betalar man mycket pengar för en smartphone vill man ju att detta ska synas och inte bara på mjukvaran.
Mobilens kanter som inte är särskilt avrundade är tillverkad i aluminium men bakstycket som för övrigt inte går att ta bort är av polycarbonat. Nokia Lumia 925 har en skarp rektangulär form som i det här fallet passar ihop med telefonens övriga design.
Lumia 925 är en mycket användarvänlig och rolig smartphone som kan köpas lite billigare än konkurrenternas mobiler i samma segment.  Mobilen kan köpas för runt 3000 kr just nu.
Den har 1 GB Ram och drivs av en Snapdragon S4 dual-core processor.  Internminnet är på 16 GB och går alltså inte att utöka eftersom plats för MicroSd kort saknas.
Kameran är på 8,7 Megapixlar och håller Nokias vanligtvis höga kvalitet.  Dom bilder man tar blir skarpa och med en bra naturlig färgåtergivning.
Skärmen som tar upp större delen av telefonens framsida är på 4:5 tum vilket är en okej storlek men jag föredrar displayer på 5 - 5:2 tum.  Skärmen är bra men den dåliga betraktningsvinkeln är en nackdel.
Precis som många andra smartphones måste mobilen laddas ganska ofta. 
Nokia Lumia 925 kommer med Windows 8.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar