Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 3 januari 2014

Samsung Galaxy MegaSamsung Galaxy Mega är en riktigt stor mobil och på grund av sin storlek passar den inte alla. Mobilen går nätt och jämt ner i lite större byxfickor.
Displayen är på 6:3 tum. Skärmen har en lägre pixeltäthet än toppmodellerna men är ändå helt okej. Designen påminner väldigt mycket om Galaxy S4 men med en större skärm.  Personer som tidigare har ägt en Samsung kommer att känna igen sig.
Gömd bakom det borttagbara bakstycket finns ett 3200 mAh batteri.
En Snapdragon 400 processor driver mobilen och den har 1,5 i Ram minne.  Internminnet är 8 GB eller 16 Gb beroende på vilken version man väljer.  Det finns plats för MicroSd kort på upp till 64 GB.
Hårdvarumässigt fungerar telefonen bra och den orkar med lätthet med vanligt användande.  Däremot märker man när man pressar mobilen till max att den inte riktigt orkar med.
Kameran är på 8 Megapixlar. Kamerans bildkvalitet är knappast bäst i test men den duger. Den har inte heller lika många funktioner som Galaxy S4 som släpptes samma år ( 2013).
När det gäller ringandet ser man rätt löjlig ut när man håller denna bjässe mot örat.  Att investera i en handsfree är att rekommendera.
Priset på denna smartphone ligger runt 3000 kr.
Min rekommendation är att i stället köpa en Galaxy Note 2 eller en Galaxy Note 3 eftersom dessa har fler funktioner samt en smart penna vilket Galaxy Mega helt saknar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar