Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 18 februari 2014

LG G2 Pro


Lg G2 Pro är en väldigt kraftfull och bra smartphone som drivs av en Snapdragon 800 processor med fyra Krait 400 processorkärnor klockade till 2,26 GHz.
Den har en fantastisk display på 5:9 tum.
Helt klart en av dom bästa displayerna på marknaden. Otrolig skärpa, ljusstyrka, färgåtergivning samt en fantastisk betraktningsvinkel.
Telefonen har som vanligt när det gäller Lg inga fysiska knappar varken på framsidan eller kanterna av mobilen.  Dessa sitter på baksidan. Om man tycker om knappars placering är ju förstås en smaksak men bara för att det är ovant behöver det inte vara dåligt. Jag tycker själv att man snabbt vänjer sig och att knapparna sitter där dom sitter gör att mobilen kan göras tunnare.
Baksidan består av härdad plast med ett räfflat mönster och vars rundade form gör att telefonen känns skön att hålla i handen.
Lg G2 Pro är en fint designad mobiltelefon. Vilket är en viktig faktor för mig när jag köper en ny mobiltelefon.  Mobilen är ju någonting man använder varje dag och då ger det en bra känsla när den ser fin ut.
Denna smartphone har 2 GB Ram minne samt ett internminne på antingen 16 GB eller 32 GB.
Batteriet är på hela 3200 mAh och räcker med andra ord länge på en laddning.  Dom flesta toppmodeller som kommer släppas i år kommer att vara utrustade med lika starka batterier.
Kameran på 13 Megapixlar är bra.
Denna smartphone är än så länge endast släppt i Korea men kan mycket väl komma till Sverige.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar