Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 25 mars 2014

LG Optimus L7 ||


LG Optimus L7 2 är en kompakt 4G telefon med lätt avrundade hörn. Bakstycket ger intrycket att vara tillverkad av borstad aluminium men är egentligen gjord av plast. Det ser fint ut och är mycket bättre än om baksidan skulle ha tillverkats av en blänkande plast.
LG Optimus L7 2 har en LCD display på 4,3 tum. Hos toppmodellerna är det vanligare med displayer på minst 5 tum men detta är ju inte en sådan.  Denna smartphone ligger i mellanklassen när det gäller pris och prestanda.
Skärmen har en bra färgåtergivning och skärpa.
Den drivs av en dubbelkärnig Snapdragon S4 processor på 1 GHz. Ram minnet är på 768 Mb vilket är lite lite.  Jag brukar rekommendera minst 1 GB.
Telefonen klarar endast av enklare spel och lite lättare webbsurf.
Internminnet är på låga 4 GB vilket naturligtvis även det är lite lite.
Kameran på 8 Megapixlar är okej och ger bra bilder även i mörkare miljöer.
Batteriet är på 2460 mAh och det är helt okej.  Batteriet räcker länge på en laddning.
Den har några bra funktioner.  Till exempel QuikMemo som gör det möjligt att göra anteckningar direkt på skärmen.  Man sparar texten genom att ta en bild av displayen.
Priset ligger runt 1500 kr. Just priset är  för övrigt är en fördel med den här mobiltelefonen.  Man får en helt okej 4G telefon även fast det knappast är något prestanda monster. Man får vanligtvis endast 3G mobiler till det prisetInga kommentarer:

Skicka en kommentar