Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 4 mars 2014

Sony Xperia Z2Sony Xperia Z2 som presenterades på den stora mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona är som vanligt när det gäller Sonys flaggskepps mobiltelefoner välbyggd och väldesignad. Designen påminner om dom tidigare mobiltelefonerna i Xperia Z-serien. En ram i aluminium finns runt mobilens kanter.  Det sitter glas på både fronten och bakstycket.
Z2 är 146,8 mm hög, 73,3 mm bred och tjockleken ligger på 8,2 mm.
Precis som vanligt när det gäller Sonys flaggskepps mobiltelefoner är luren vattentålig och dammtålig vilket naturligtvis är en fördel då telefonen tål något mer än sina konkurrenter.
Den har en HD-skärm på 5,2 tum. Denna display har en fantastisk betraktningsvinkel samt återger färger bra. Skärpan är även den mycket bra.
Kameran på otroliga 20,7 Megapixlar har autofokus samt digital bildstabilisator.  Det går alltså att ta mycket fina bilder med den här mobilens kamera.
Xperia Z2 har 3 GB Ram minne samt drivs av en Snapdragon 801 processor vilket är en mycket kraftfull och snabb processor. Den har en hög prestanda utan att tömma batteriet som är på 3200 mAh.
Den senaste versionen av Qualcoms Snapdragon.  Denna smartphone arbetat med andra ord väldigt bra.  Att surfa på webben fungerar utmärkt.  Det finns inget att klaga på.
När det gäller ljudet har den stereohögtalare med brusreducering. Det blir bra ljud när du lyssnar på musik, spelar spel eller tittar på film.
Det inbyggda minnet är på 16 GB och det finns också MicroSd kort plats på upp till 64 GB.
Sony Xperia Z2 kostar 5990 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar