Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

söndag 9 mars 2014

ZTE Grand Memo 2 LTE


ZTE Grand Memo 2 LTE är en phablet på  6 tum. Med denna mobiltelefon riktar sig ZTE in sig på dig som vill ha en telefon med en rejäl skärmstorlek men till ett något lägre pris. Grand Memo 2 LTE är en ovanligt tunn mobiltelefon med tanke på dess storlek. Den är endast 7,2 mm tunn.
Den är en unibody mobil tillverkad av matt plast och vars bakstycke är dekorerad av ett mönster.
Skärmen är bra på att återge text och bilder men är inte alls lika skarp och bra som lite dyrare lurar i samma storlek. 
ZTE Grand Memo 2 LTE är ingen toppmodel men kan möjligen duga till den som har en lite tajtare budget men som ändå vill ha en okej mobil med stor display.  
Den drivs av en Snapdragon 400 processor samt ett Ram minne på 2 GB. Föregångaren kom i två olika versioner.  Den ena med en Snapdragon 600 processor och den andra med en 800 processor och att denna Phablet då drivs av en betydligt svagare Snapdragon 400 är ett märkligt beslut av ZTE.  
Mobilens internminne är på 16 GB och det finns också MicroSd kort plats på upp till 32 GB.  
Kameran är på 13 Megapixlar och ger okej bilder. 
Batteriet är på 3200 mAh vilket är vanligt hos så här stora mobiltelefoner. 
ZTE Grand Memo 2 LTE har bra funktioner så som till exempel en funktion som gör det möjligt att minska skärmen för att underlätta enhandsanvändning. 
Vad priset kommer att bli när denna mobil släpps är i nuläget inte känt men den kommer att säljas billigare än andra telefoner i samma storleksklass.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar