Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 7 april 2014

HTC Windows phone 8SHtc Windows Phone 8S är som vanligt en välkonstruerad och väldesignad smartphone.  Htc gör oftast telefoner av bra kvalitet. Den har skönt avrundade kanter är en unibody konstruktion.  Den är tillverkad i färgglad polycarbonat.
LCD displayen på 4 tum är okej men långt ifrån den bästa på marknaden.  Det sämsta med displayen är den dåliga betraktningsvinkeln.
Windows Phone 8S har ett Ram minne på låga 512 Mb samt drivs av en dubbelkärnig Qualcomm S4 processor på 1 GHz.  Internminnet är på 4 GB.  Just detta är denna mobiltelefons största nackdel varav systemet i mobilen tar upp hälften.  Det finns alltså endast 2 GB kvar.  Detta räcker med andra ord inte till att tanka ner spel och  appar.
Det finns MicroSd kort plats på upp till 32 GB men det går tyvärr som vanligt endast att spara bilder,  musik och filmer.
Om du köper den här telefonen bör du vara medveten om det.  Därför passar den här smartphonen bäst till den som bara ringer och skickar sms.
Själva telefonen däremot är lättanvänd eftersom både systemet och funktionerna är lätt att lära sig.
Batteriet är på 1700 mAh och det är tillräckligt för den här mobiltelefonen.  Operativsystemet Windows drar nämligen inte lika mycket batteri som telefoner med Android och IOS.
Den kostar som billigast 1200 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar