Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

söndag 6 april 2014

Nokia Lumia 1020Nokia Lumia 1020 är en 4G smartphone med en fantastisk kamera på hela 41 Megapixlar.  Denna mobil passar absolut dig som tycker om att fotografera.  Kameran har Zoom och en mängd editerings funktioner. Optisk bildstabilisering och Xenon blixt finns också.
Om man ska klaga på något när det gäller kameran så kan jag nämna att den reagerar långsamt.  När man försöker ta en bild på något som rör sig är detta inte särskilt bra.
Pure View linsen sitter på övre delen av bakstycket och buktar ut ganska mycket vilket innebär att när du lägger ned mobilen på tex ett bord ligger den inte plant.
Mobiltelefonen som är byggd av greppvänlig polycarbonat är välbyggd och skön att hålla i.  Volymknapparna,  powerknappen samt kameraknappen sitter på telefonens högra kant.  Den har alltså en fysisk kameraknapp och det är bra.
Den har en display på 4,5 tum och den är på 768×1280 pixlar.  Denna displays kvalitet är imponerande med fantastisk färgåtergivning och betraktningsvinkel.
Även batteriet på 2000 mAh är imponerande eftersom den med lätthet klara av en hel dag av hårt användande. Vid normalt användande räcker bätteriet i minst 12 timmar.
Lumia 1020 drivs av en Snapdragon MSM processor på 1,5 Ghz.  Ram minnet är på 2 GB.
Den har ett inbyggt minne på antingen 32 GB eller 64 GB men saknar plats för minneskort. Priset ligger runt 4000 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar