Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 23 maj 2014

Blu Life Pure XLBlu Life Pure XL är en 3G smartphone som är helt okänd här i Sverige. Företaget har börjat försöka komma in på den växande marknaden för lite billigare Smartphones som ändå har fantastiska specifikationer.
För dig som inte bryr dig så mycket om ifall din mobil kommer från en känd tillverkare utan mer tittar på prestanda och specifikationer passar den här mobiltelefonen bra.
Den är tillverkad av plast och är en unibody konstruktion. Blu Life Pure XL är en phablet med en bra storlek.  Den är till exempel större än HTC One M8 men är inte allt för stor och inte mycket tjockare.
På dess högra kant sitter volymknappen och på toppen sitter power knappen vilket är en nackdel på så här stora mobiltelefoner.  Det vore bättre om den satt på sidan eftersom den då blir lättare att nå.
Under den stora skärmen sitter Meny, Hem och tillbaka knapparna.
Den har en skarp display på 5, 5 tum och 1920×1080 pixlar.
Den kommer med operativsystemet Android 4,2 som är flera generationer före det senaste men den kommer att gå att uppdatera till Android 4.4 Kitkat i framtiden.
Den drivs av en Snapdragon 800 processor på 2,2 GHz. Den finns i två olika varianter.  Den ena med 2 GB Ram minne samt 16 GB internminne.  Den andra med 3 GB Ram minne samt 32 GB internminne.
Den är alltså en snabb telefon som klarar av det mesta utan problem.  Även multitasking går utmärkt på denna smartphone.
Huvudkameran är på 16 Megapixlar och ger bra bilder vid bra ljusförhållanden.  Den främre kameran är på hela 8 Megapixlar.
Batteriet är på 2500 mAh.
Priset på den dyrare versionen ligger på 399 dollar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar