Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 27 maj 2014

LG G3


LGs kommande flaggskepps mobiltelefon kommer att lanseras inom kort.
Den släpps långt efter många konkurrenters toppmodeller vilket på ett sätt kan vara en nackdel. Dom konsumenter som var i behov av en ny mobiltelefon tidigare i år har säkert redan investerat i en ny och är då inte så villiga att byta.
Jag har läst mycket om LG G3 och det jag har läst har varit positivt. Det verkar verkligen vara en helt underbar smartphone med fin design och bra specifikationer.
Den verkar vara byggd av ett lättmetall hölje eller möjligen av plast som efterliknar metall. Den är i vilket fall väldesignad och ger ett premium intryck.
Displayen är på 5, 5 tum och har 1440×2560 pixlar. Det är den första mobiltelefonen från en större tillverkare som har en så hög skärm resulition.
LG G3 drivs av en Snapdragon 801 processor på 2,5 GHz och har en huvudkamera på 13 Megapixlar. Denna kamera har även LED blixt, bildstabilisator och autofokus.
Batteriet är på 3000 mAh.
Den släpps eventuellt i två olika varianter.  Den ena med 2 GB Ram minne samt 16 GB internminne.  Den andra med 3 GB Ram minne samt 36 GB internminne.  Båda har en MicroSd kort plats på upp till hela 128 GB.
LG G3 kommer precis som tidigare enheter från LG ha funktionen KnockCode med vilken du kan väcka skärmen genom att knacka på densamma.
Telefonen är 146,3 mm hög och 74,6 mm bred. Tjockleken är 8,9 mm.
Priset är okänt eftersom telefonen inte är släppt ännu men den kommer garanterat hamna i samma prisklass som HTC One M8, Samsung Galaxy S5 och liknande smartphones.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar