Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 25 juni 2014

Samsung Galaxy Ace 3Samsung Galaxy Ace 3 är en 4G smartphone med ett billigt pris.  Den kostar endast 1500 kr och det låga priset innebär naturligtvis lite sämre specifikationer än dyrare mobiler men den är ändå ett okej alternativ.
Designen påminner väldigt mycket om alla andra smartphones i Galaxy familjen med sin blanka plast konstruktion och ram av aluminium imitation.  Vilket kan kännas lite tråkigt.
Displayen på 4 tum tar upp den större delen av telefonens framsida och som vanligt sitter tre fysiska knappar under skärmen. Nämligen hemknappen, bakåtknappen samt menyknappen. Powerknappen sitter på mobilens högra kant och volymreglaget sitter på den vänstra.
Ace 3 är 121,2 mm hög och 62,7 bred. Den är 10 mm tjock.  Vikten ligger på 119,5 gram.
När man köper en smartphone bör man ha minst 8 GB internminne eftersom mycket plats försvinner till själva systemet och förinstallerade appar.  Denna mobil har just 8 GB internminne samt ett Ram minne på 1 GB.
Den har även plats för ett MicroSd kort på upp till 64 GB men där går det ej att spara applikationer eller spel.
Mobilen drivs av en dubbelkärnig Snapdragon S4 processor på 1,2 Ghz.
Batteriet är på 1800 mAh vilket kan vara lite lågt men eftersom baksidan går att ta bort kan man investera i ett extra batteri om man märker att det behövs.
Den största nackdelen med den här mobiltelefonen är dess kamera som är på endast 5 Megapixlar.  Det är alltså svårt att ta väldigt bra och skarpa bilder med den. Men den duger nog för lite enklare fotografering.
Den här telefonen är helt klart mycket bättre än sin föregångare Ace 2 som endast har 4 GB inbyggt minne och under 1 GB Ram minne.  Då är det bättre att lägga till 600 kr för att köpa denna mobiltelefon istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar