Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 5 juni 2014

Sony Xperia T3


Sony Xperia T3 är en rektangulär 4G smartphone i mellanklassen.  Telefonens mest utmärkande drag rent designmässigt är att den endast är 7 mm tunn vilket gör den till den tunnaste mobilen i den skärmstorleken. Displayen är på 5, 3 tum och har 1280×720 pixlar.
Powerknappen sitter på sidan av telefonen och dess kanter består av rostfritt stål.  Den ger ett gediget och välbyggt intryck.
Baksidan består av en matt plast. Denna mobiltelefon är varken dammtålig eller vattentålig vilket Sonys flaggskepps modeller alltid är.
Xperia T3 har 1 GB Ram minne samt ett internminne på 8 GB men det finns plats för minneskort upp till 32 GB.
Den är 150,7 mm hög och 77 mm bred samt har en vikt på 148 gram.
Den drivs av en fyrkärnig Snapdragon 400 processor på 1,4 GHZ.  Processorn ger dig precis tillräckligt med kraft för att låta dig surfa på nätet, titta på film och spela spel men detta är ju inte något kraftmonster.
Kameran är på 8 Megapixlar och har LED blixt och en Sony Exmor RS sensor.
Batteriet är på 2500 mAh. Det finns ett batterisparläge som kallas för Stamina. Denna funktion kan ställas in när batteriet börjar ta slut.
Sony  Xperia T3 finns att köpa i tre olika färger nämligen vit, svart eller lila.
Den har Android 4.4 Kitkat installerat direkt vid köpet vilket är bra eftersom det är den senaste versionen av operativsystemet.

Priset ligger runt 3000 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar