Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 21 juli 2014

Huawei Ascend G 630Huawei Ascend G 630 är en 3G mobil i budgetsegmentet. Den här mobiltelefonen passar främst till dig som är ute efter en billig och praktisk Smartphone men inte har så stora krav på prestanda.
Räkna alltså inte med att denna telefon ska vara något kraftpaket. Huawei Ascend G 630 drivs av en fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 200 processor på 1,2 GHz. Ram minnet är på 1 GB och är med andra ord godkänd. Jag brukar rekommendera ett Ram minne på minst 1 GB.
Intern minnet på endast 4 GB är i minsta laget eftersom en stor del av intern minnet alltid försvinner till själva operativsystemet och till förinstallerade applikationer. Så kallade Bloatwear som tillverkare av telefoner brukar förinstallera.
Den har plats för ett minneskort på upp till 32 GB.
Batteriet är på 2000 mAh och kan räcka en hel dag på en laddning för den måttliga använaren. Den här telefonen passar ej den som använder sin mobil ofta under dagen.
Kameran på 8 Megapixlar har Autofokus och LED blixt.
Ascend G 630 kommer med Android 4.3 Jelly Bean installerat från början och detta är inte den senaste versionen av operativsystemet. Du kan inte heller räkna med någon uppdatering inom den närmaste tiden eftersom detta inte är en toppmodell.
Displayen är på 5 tum samt har 720×1280 pixlar vilket i mitt tycke är en bra skärmstorlek. Jag personligen föredar displayer på mellan 5 till 5,5 tum.
Telefonen väger 160 gram. Den är 143 mm hög och 71,7 mm bred. Tjockleken är på 7,8 mm.
Med ett pris runt 2000 kr konkurrerar denna Smartphone med en mängd telefoner med liknande specifikationer. Det finns alltså många alternativ för dig som letar efter en mobiltelefon i detta segment.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar