Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

lördag 19 juli 2014

LG G3 BeatLG G3 Beat är mini versionen av toppmodellen LG G3 och den kommer här i Europa kallas för LG G3 S. Som vanligt när det gäller mindre versioner av större flaggskepps modeller har den något sämre specifikationer men en stor del av funktionerna har denna gång bevarats.
LG G3 Beat är en smartphone i mellanklassen och priset här i Sverige kommer troligen att landa på ungefär 3300 kr.
Telefonen är precis som sin föregångare byggd av plast och kommer att finnas i samma färger. Nämligen svart, vitt och guld.
Den har en display på 5 tum och på 720 × 1280 pixlar vilket alltså är en försämring jämfört med LG G3. Displayen täcker nästan 75 procent av fronten.  På bakstycket finns som vanligt  när det gäller LG dom fysiska knapparna.
Telefonen är 137,7 mm hög och 69,6 mm bred. Tjockleken är på 10,3 mm.
Ram minnet är på 1 GB och internminnet är på 8 GB.  Det finns även plats för ett MicroSd kort på upp till 64 GB.  Men som vanligt går det ej att spara applikationer eller spel i minneskortet.
Kameran har minskats till 8 Megapixlar men den har behållit många funktioner från LG G3. Den har laser autofokus och LED blixt.
Den drivs av en fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 400 processor på 1,2 Ghz vilket gör denna smartphone tillräckligt kraftfull för att klara dom vanligaste apparna och spelen. Också lättare surf fungerar bra.
Batteriet är på 2540 mAh.  Batteriet är alltså helt okej men kunde naturligtvis vara bättre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar