Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 22 juli 2014

Xiaomi Mi 4Xiaomi är ett kinesiskt företag som på senare tid alltmer börjar rikta in sig mot andra länder än Kina. Det här företaget kommer inom några år vara riktigt stora aktörer på en internationell marknad.
Nu har dom lanserat sitt senaste flaggskepp Xiaomi Mi 4 som är en välbyggd och väldesignad smartphone med imponerande specifikationer.
Den är byggd av plast men runt dess kanter löper en ram av rostfritt stål vilket hjälper till att ge telefonen en premium känsla.
Mi 4 finns i färgerna vit och svart.
Displayen är på 5 tum på 1080×1920 pixlar. Det rör sig alltså om en mycket bra skärm med bra skärpa och färgåtergivning.
Den har hela 3 GB Ram minne och en fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 801 processor på 2,5 GHz.  Xiaomi Mi 4 är med andra ord ett riktigt kraftpaket.
Den finns med antingen 16 GB internminne eller 64 GB inbyggt minne.
Batteriet är på otroliga 3080 mAh dessutom har telefonen utrustats med funktionen Quik Charging som gör det möjligt att ladda upp 60 % av batteriets kapacitet på endast en timme. Själva batteriet klarar minst en och en halv dag på en laddning.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar.
När man köper denna smartphone får man hög kvalitet till ett relativt billigt pris.
Varianten på 16 GB inbyggt minne kostar runt 320 dollar och den med större internminne kostar 400 dollar.  Ett exakt svenskt pris är ännu inte känt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar