Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 11 augusti 2014

Rykten om Samsung Galaxy Alpha


Samsung Galaxy Alpha som är en mer premium version av Samsungs senaste flaggskepp ryktas lanseras någon gång i September.  Precis som många andra toppmodeller från stora tillverkare.
Samsung Galaxy Alpha kommer att ha en mer fyrkantig design än dom senaste modellerna och är på det sättet mer lik Galaxy S2. Endast ramen och kanterna är gjord av metall. Baksidan består av mönstrad plast som liknar den som finns på Galaxy S5.  Det rör sig alltså om en vanlig Samsung design men med lite exklusiva inslag.
Den kommer enligt rykten ha en display på 4,7 tum och 1280×720 pixlar.  Det förekommer även rykten om att skärmen kan vara 4,8 tum.
Den kommer troligen ha ett Ram minne på 2 GB. Internminnet är på 32 eller 64 GB beroende på vilken version av telefonen du väljer att köpa.
Mobilen kommer i Europa att drivas av en Qualcom Snapdragon 805 processor och i andra delar av världen drivas av en åtta kärnig Exonys 5433 processor och ha en Mali-T628 grafikprocessor.
Batteriet påstås vara på endast 1860 mAh vilket dock låter lite osannolikt eftersom det ändå ska röra sig om en premium lur. Batteriet bör vara bättre eller lika bra som det som sitter i Galaxy S5.
Kameran är på 12 Megapixlar och har autofokus och LED blixt.
Den kommer att komma med Operativsystemet Android 4.4.4 Kitkat installerat direkt vid köpet.
Naturligtvis kommer den att ha en mängd olika funktioner så som till exempel en fingeravtrycksläsare och en hjärtslagsmonitor.
Men allt detta är alltså rykten och bör tas med en nypa salt.  I September får vi se hur mycket som stämmer med verkligheten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar