Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 29 augusti 2014

Samsung Galaxy S3 NeoSamsung Galaxy S3 Neo är som namnet antyder en ny version av Samsung Galaxy S3 som nu har några år på nacken. Neo serien består av billigare versioner av tidigare mobil modeller. Denna smartphone är en 3G mobil vars största fördel är att den har dubbla Simkort platser. Man kan alltså använda två olika telefonnummer samtidigt. Denna telefon passar dig som reser ofta mellan två olika länder eller dig som vill kunna använda samma mobiltelefon både privat och i jobbet. Den passar däremot inte dig som gärna vill spela lite mer krävande spel eftersom detta knappast är något kraftpaket. Samsung Galaxy S3 Neo klarar inte heller av att man har igång många olika appar samtidigt. Multitasking är med andra ord uteslutet.
Denna mobil har en mängd funktioner precis som det brukar vara när det gäller Samsungs mobiltelefoner. Den har bland annat funktionen S Voice som gör det möjligt att styra telefonen med rösten.
Displayen är på 4,8 tum och på 720 × 1280 pixlar.
Den drivs av en fyrkärnig Snapdragon 400 processor på 1,2 Ghz samt har ett Ram minne på 1,5 GB. Internminnet är på 16 GB och den har plats för ett MicroSd kort på upp till 64 GB.
Kameran är på 8 Megapixlar och har autofokus och LED blixt.
Batteriet är på 2100 mAh vilket är lite lite. Man måste därmed ladda den minsta en gång mitt på dagen.
Samsung Galaxy S3 Neo finns i färgerna vit och blått och priset ligger runt 2500 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar