Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 23 september 2014

Sony Xperia Z3 Compact


Sony Xperia Z3 Compact är tillverkad av plast och glas. Både framsidan och baksidan är helt täckt av ett lager med glas. Chassit är aningen kurvad i kanterna vilket medför att skärmen blir skyddad om man råkar tappa mobilen. Den är ganska så lik sin föregångare Xperia Z2 men är något tunnare,  snabbare samt har något bättre specifikationer.
Denna kompakta smartphone går med lätthet ner i dina fickor och den kraftfulla processorn och den bra kameran gör denna mobiltelefon till ett bra val för dig som vill ha en mindre telefon. Xperia Z3 Compact är 127,3 mm hög och 64,9 mm bred. Tjockleken ligger på 8,6 mm.
Den har samma processor som den större Z3 nämligen en fyrkärnig Snapdragon 801 processor på 2,5 GHz.  Den har 2 GB Ram minne samt ett internminne på 16 GB och det finns också plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB.
Huvudkameran är på 20,7 Megapixlar och den främre kameran är på 2,2 Megapixlar. Batteriet är på 2600 mAh.
Alla andra tillverkare som släpper mini versioner av sina toppmodeller lanserar dom med sämre specifikationer.  Sony är med andra ord ensamma om att ha topp specifikationer även i sina mer kompakta mobiltelefoner.  Z3 Compact är IP68 klassad vilket innebär att den är damm och vattentålig.  Den kan ligga i vatten i upp till 30 minuter utan att ta skada.
Displayen är på 4,6 tum och har 750 ×1280 pixlar.
Den finns i färgerna svart, vitt, orange och grönt. Priset ligger runt 4700 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar