Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

lördag 20 september 2014

Sony Xperia Z3Sony Xperia Z3 är endast en liten uppgradering från sin föregångare. Telefonens designspråk är något man känner igen från tidigare modeller.Det är bara små detaljer som har ändrats. Ett exempel på det är att kanterna numera är lätt avrundade vilket gör mobilen skönare att hålla i handen.
Sony Xperia Z3 är en elegant smartphone tillverkad av härdad metall och glas och har en unibody design. Både över och under displayen på 5,2 tum sitter stereo högtalare.
Displayen är på 1080×1920 pixlar vilket har blivit den nya standarden för toppmobiler.
Med sin tjocklek på 7,3 mm är den Sonys tunnaste flaggskepps mobil hitils. Den är 146 mm hög och 72 mm bred. Sim luckan och luckan för minneskortet sitter på telefonens högra sida. På vänster sida sitter USB porten.
Z3 är IP 68 klassad vilket innebär att den är vattentät och dammtålig. Mobiltelefonen kan ligga i vatten över en timme. Den kan alltså vara längre tid i vatten än till exempel Samsung Galaxy S5.
Den drivs av en fyrkärnig Snapdragon 801 processor på 2,5 GHz och Ram minnet är på 3 GB. Internminnet är på 16 GB men den har också plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB.
Kameran är på 20,7 Megapixlar och har en mängd funktioner. Bland annat Autofokus och bildstabilisator.
Batteriet är på 3100 mAh.
Själva mobilen har en mängd funktioner men den kanske mest intressanta är nog PS4 Remote Play som gör att du kan spel från din spelkonsol direkt i mobilen. Iden är enkel. Du sätter på din PSP 4 och eftersom båda två är uppkopplade till samma WiFi nätverk räcker det att du startar applikationen i din telefon. Efter det kan du spela spelet på din Xperia Z3s display.
Denna smartphone finns i färgerna svart, vit, koppar brun och grön.
Priset ligger runt 6000 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar