Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 7 oktober 2014

Blu Vivo IVBlu är en okänd tillverkare i Sverige men dom tillverkar ofta väldigt bra och billiga smartphones. Blu Vivo IV är tillverkad i ett enda block av aluminium och är täck med glas på framsidan och baksidan. Telefonen har en elegant design och är välbyggd.  Den består till 98 procent av glas och aluminum dessutom är det världen tunnaste smartphone.  Den är nämligen endast 5,5 mm tjock.  Den är 145,1 mm hög och 70,2 mm bred. Vikten ligger på 129 gram.
Vivo IV har en super AMOLED display på 5 tum och 1080×1920 pixlar.  Ram minnet är på 2 GB och internminnet är på 16 GB.  Det finns ej plats för ett MicroSd kort.
Denna smartphone drivs av en åttakärnig Mediatek MT 6592 processor på 1,7 GHz.  Det rör sig alltså ej om ett kraftpaket men processorn klarar med lätthet vanligt användande.  Att använda appar,  spel och att surfa på nätet går som en dans.
Volymreglaget och powerknappen sitter på vänster sida.  På telefonens högra sida sitter sim korts luckan.
Den har en kamera på 13 Megapixlar och denna kamera är bra och ger bra bilder.
Själva batteriet är på 2300 mAh vilket är okej men det kunde naturligtvis ha varit bättre.
Operativsystemet är Andoid 4.2.2 Jelly Bean vilket är ett 2 år gammalt operativsystem och detta är lite synd men trots detta är Blu Vivo IV en bra smartphone som ger mycket för pengarna.  Om du letar efter en prisvärd väldesignad smartphone med bra specifikationer är den här mobiltelefonen ett bra alternativ.  Priset ligger runt 299 dollar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar