Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 21 oktober 2014

HTC One M8 For Windows


HTC One For Windows är en unibody mobil med avsmalnande kanter och ett böjt bakstycke vilket ger ett skönt grepp i handen. Den är tillverkad av aluminium och har samma hårdvara och specifikationer som HTC One M8 endast operativsystemet har ändrats. Det rör sig alltså om en premium lur med en väldigt fin design.
HTC tar med sig sitt egna Blinkfeed till denna windows telefon. Många funktioner från M8 Finns även på denna mobiltelefon. Den har till exempel en IR blaster så du kan använda din smartphone som TV kontroll. Det är en funktion som ingen annan telefon med Windows operatörsystem har.
Den had till och med inbyggt stöd för en del gest funktioner så som att kunna väcka skärmen genom att knacka på den.
Eftersom detta är en Windows mobil har den Cortana som är Windows personliga asistent. Cortana for ett utmärkt jobb med att blanda Google Nows funktionalitet med Siris personlighet.
HTC One For Windows har en display på 5 tum och har 1080×1920 pixlar.
Den kommer med operativsystemet Microsoft Windows 8.1.1 förinstallerat.
Den drivs av en fyrkärnig Snapdragon 801 processor på 2,3 GHz. Ram minnet är på 2 GB och internminnet ligger på 32 GB. Det finns även plats för ett minneskort på upp till 128 GB.
Den har en huvudkamera på 4 ultrapixlar. Alltså precis samma kamera som sitter i HTC One M8. Just detta at lite synd eftersom denna kamera endast ger okej bilder.
Batteriet är på 2600 mAh.
Denna eleganta och väldesignade smartphone passar dig som tycker om operatörsystemet Windows men inte vill ha en Nokia.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar