Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 3 oktober 2014

LG F60LG F60 är en budgetmobil med 4G. Den har en enkel design och saknar dom knappar som LG brukar ha placerade på sina mobiltelefoners baksida. Den finns i färgerna svart eller vitt.  Är 127,5 mm hög och 67,9 mm bred. Mobilen ser rätt så tjock ut med sin tjocklek på 10,6 mm. Den är byggd av plast.  På bakstycket sitter huvudkameran på 5 Megapixlar.  Denna kamera har LED blixt och Autofokus.  Det faktum att kameran är på låga 5 Megapixlar medför att bilderna inte blir så bra.
LG F60 har en IPS display på 4,5 tum och har 480×800 pixlar.
Den drivs av en Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz samt har ett Ram minne på 1 GB. Internminnet är på låga 4 GB vilket är väldigt lite.  Detta kan innebära att mobilens internminne snabbt blir fullt och dessutom är det mesta redan använt av förinstallerade applikationer och själva systemet.  Du kan alltså inte tanka ner spel och appar i någon större utsträckning.
Den har plats för ett MicroSd kort på upp till 32 GB. Batteriet är på 2100 mAh.
Det som är bra med denna smartphone är att den har många av dom funktioner som även finns hos tillverkarens dyrare toppmodeller.  Den har till exempel KnockCode och Gesture Shot.
KnockCode är en funktion där du både kan väcka och låsa upp skärmen genom en serie knackningar på densamma.
Med Gesture Shot kan du ta selfies genom att ställa dig framför mobilen och öppna och knyta handen.  Därefter väntar du i tre sekunder varpå bilden tas automatiskt.
Operativsystemet är Andoid 4.4.2 Kitkat.
Den här telefonen kommer att finnas till försäljning nu i Oktober.  Priset ligger runt 1800 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar