Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

söndag 26 oktober 2014

LG G3. Tips och tricks. Del 1.LG G3 är en mycket kraftfull smartphone med topp prestanda och en mängd funktioner.  Den är en av dom kraftfullaste mobiltelefonerna som har släppts i år. Här nedanför ger jag några tips på användbara inställningar. Jag kommer lite framöver fortsätta att ge lite nyttiga tips på funktioner som finns i denna mobiltelefon.

LG har sin unika sorts smartphone säkerhet som kallas Knock Code. Man ställer in den funktionen genom att gå till Inställningar och sedan välja Display, Skärmlås, Välj skärmlås och slutligen Knock Code. Telefonen kommer därefter be dig att välja ett mönster av knackningar som du sedan kan använda för att låsa upp din telefon.

LG G3 ger dig också möjligheten att använda ett nedkrymt tangentbord som underlättar skrivande med en hand.  För att aktivera tangentbordet ska du gå till Inställningar,  Allmänt och därefter Enhandsfattning.  På det sättet kan välja att använda ett mindre tangentbord som är konstruerat för att göra det lättare att nå alla bokstäver med en hand.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar