Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 1 oktober 2014

Månadens fynd ( Oktober 2014)


One Plus One är en väldigt exlusiv smartphone som är väldigt svår att få tag på.  Den går egentligen endast att köpa om du har fått en inbjudan från tillverkaren One Plus.  Företaget har inga mellanhänder utan man får köpa mobilen via deras nätbutiker men bara om du har en kod som visar att du har fått en inbjudan.
One Plus One är en välkonstruerad och fint designad mobiltelefon med fantastiska specifikationer. Den har en stor display på 5,5 tum och på 1080x1920 pixlar. Opperativsystemet är CyanogenMod 11S och detta innebär att denna smartphone har många funktioner och inställningar som gör att du kan anpassa den efter ditt tycke och smak. Detta är den första smartphone som har CyanogenMod förinstallerat.
Den drivs av en Snapdragon 801 processor på 2,5 GHz samt har ett Ram minne på 3 GB.Batteriet är på 3100 mAh och dom flesta så kallade Phablets brukar ha batterier runt den storleken.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar samt har både Autofokus och LED blixt.
Telefonen är 152,9 mm hög och 75,9 mm bred. Tjockleken är 8,9 mm och vikten ligger på 162 gram.
One Plus One finns i två olika versioner. Den ena med 16 GB internminne och den kostar 3395 kr hos Bazula. Den andra har ett internminne på 64 GB och den kostar 4195 kr också den säljs hos Bazula.
Den här mobiltelefonen passar dig som gärna vill ha en mer ovanlig enhet. Alltså du som inte vill ha samma telefon som dom flesta andra. Den passar även dig som vill ha en välkonstruerad smartphone med topp specifikationer men till ett billigt pris.


Butik: Bazula. Pris: 3395 kr (16 GB), 4195 kr (64 GB).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar