Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 29 oktober 2014

Samsung Galaxy Mega 2


Samsung Galaxy Mega 2 är en stor smartphone med en display på 6 tum.  Den är ett billigare alternativ till Samsung Galaxy Note 4 men saknar både pennan och topp specifikationer.  Den är en typisk mellanklass mobil. Telefonen är 163,6 mm hog och 84,9 mm bred. Tjockleken logger på 8,9 mm.
Denna lur har flera funktioner som Samsung brukar ha i sina toppmodeller även om denna inte är en sådan. Den had bland annat Ultra Power Saving Mode vilket innebär att batteriet kan räcka längre. Själva batteriet är på 2800 mAh.
Mega 2 had endast 16 GB internminne och set är lite lite med tanke på art konkurrenternas phablets brukar ha större internminne. Det finns dock plats för ett MickroSd kort på upp till 64 GB.
Ram minnet är på 1,5 GB och denna phablet drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,5 GHz.
Bakstycket är gjort av plast som ser ut som läder  alltså precis som på Note 4. Huvudkameran på baksidan är på 8 Megapixlar och har Autofokus och LED blixt. Samsung Galaxy Mega 2 har som sagt sämre specifikationer än dom flesta phablets men kan vara ett bra alternativ för dig som vill komma billigare undan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar