Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 28 november 2014

Bästa affärs smartphones 2014. HTC One M8HTC One M8 är en elegant premium mobiltelefon som till 90 procent består av aluminium. Denna unibody smartphone har  en lyxigare design än många av konkurenterna vars telefoner är tillverkade av plast. Den sticker alltså ut i mängden.
One M8 har en skarp HD display som är vacker att titta på och den kraftiga fyrkärniga Snapdragon 801 processorn garanterar att du aldrig lider brist på kraft.
Den har funktionen Motion Launch som låter dig aktivera displayen med två snabba knackningar på skärmen.
Med denna mobiltelefon får du tillgång till förstklassiga säkerhetsfunktioner och applikationer. Denna smartphone kommer med en välgjord kalender och applikationer anpassade till affärslivet. Bland annat Polaris Office 5 som gör det möjligt att skriva dokument och rapporter när du är på språng.
Den medföljande e-mail appen fungerar med Exchange ActiveSync som ger dig tillgång till alla dina företags mail även när du är utanför kontoret.
En inbyggd rörelsesensor gör att du kan svara på inkommande telefonsamtal bara genom att lyfta luren till örat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar