Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 24 november 2014

Bästa affärs smartphones 2014. Samsung Galaxy Note 4Samsung Galaxy Note 4 har en lyxigare design än sin föregångare eftersom den har en ram av aluminium som löper runt dess kanter. Bakstycket är gjort av plast som liknar läder men man har tagit bort dom falska stygnen som fanns på föregångaren Note 3. Detta bakstycke går för övrigt fortfarande att ta bort vilket möjliggör att man kan ha ett extra batteri för att förlänga batteritiden ytterligare.  Den har ett stort batteri på 3220 mAh vilket räcker länge på en laddning men ytterligare ett batteri skadar ju inte om du är en person som reser mycket.          
Note 4 har den perfekta storleken, den är stor nog för att ersätta din surfplatta, men är ändå tillräckligt liten för att fungera som en smartphone som du lätt kan ta med dig överallt.
Note serien har en stor fördel eftersom den har en penna med inbyggda funktioner och som gör den stora displayen mer användbar än hos andra phablets på marknaden.  Om du har ett kreativt arbete kan S-Pen vara en stor fördel. Det går att göra anteckningar direkt på den stora displayen.  Du kan kommentera dokument, skriva E-post och därmed ge omedelbar återkoppling till kollegor.
Denna smartphone har Knox förinstallerat vilket är Samsungs egna säkerhetslösning. Dessutom har telefonen en fingeravtrycksläsare som gör att du kan låsa upp den med ditt finger.
Om du istället vill sticka ut lite finns också Note Edge som är en mer exklusiv variant av denna smartphone.


                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar