Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 18 november 2014

Bästa affärs smartphones 2014. Introduktion.


Det finns några specifikationer och funktioner som man bör tänka på när man tänker köpa en lämplig affärsmobil. Dessa inkluderar lång batteri tid, bra hårdvarudesign, tillförlitlighet,  snabb prestanda och bra lagringskapacitet.
Mobilen bör vara anpassad för just affärer
och ha dom rätta funktionerna. Den telefon du väljer bör ha en högre tonvikt på en rad kommunikations funktioner som säker E-post och kontorsapplikationer. Det är viktigt att du ska kunna se dokument som är skapade i MS Office paketet,  Word, Excel, PowerPoint med mera.
När det gäller displayen till din jobb mobil är större oftast bättre eftersom det helt enkelt ger dig mer utrymme att arbeta. En större display gör helt enkelt att mer information syns på skärmen.
Dessa stora smartphones med en display mellan 5,5 och 6 tum passar inte alla men använder man en sådan är det lättare att bli produktiv. Det blir lättare att skriva och läsa dokument.  Om man arbetar utanför kontoret ofta blir en bra smartphone extra viktig.  E-post, kallender och tillgång till fjärradministrativa verktyg är avgörande för att kunna arbeta effektivt när man är på språng.  Du kan spara tid om du hinner skriva en viktig rapport på väg till ett möte till exempel.
En annan viktig aspekt är förstås att din telefon är säker så att inga obehöriga kan få åtkomst till affärshemligheter.
Här framöver ska jag tipsa om denna typ av smartphones i en serie av blogg inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar