Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 20 november 2014

Bästa affärs smartphones 2014. Blackberry PassportBlackberry Passport är en smartphone som är speciellt framtagen för personer i affärslivet som behöver en telefon anpassad för just dem. När du köper en Blackberry Passport får du en robust byggd smartphone och det syns att det är en premium mobil.  Den har bland annat en rostfri stålram som löper runt dess kanter och är tillverkad av högkvalitativ polyykarbonat. Mobilen är en unibody konstruktion.
Den har en stor fyrkantig 4,5 tums display på 1440×1440 pixlar som enligt Blackberry själva ska ge en fantastisk läsupplevelse. Displayen är designad för att ge ett bättre läsande, surfande samt för att underlätta skrivande.
Passport är en hybrid och har alltså både fysiska och virtuella element. Den har både en touch skärm och ett fysiskt tangentbord som underlättar skrivande.  Denna har en tryckkänslig Trackpad som när du håller telefonen i sidled lätt kan bläddra på bland annat websidor och i mailen genom att föra tummen uppåt eller nedåt på tangentbordet.  Man kan också bläddra direkt på skärmen om man föredrar det. Tangentbordet är inte lätt att bemästra från början men när du väl gör det har du tillgång till ett kraftfullt verktyg.
Ram minnet är på 3 GB och internminnet är på 32 GB.  Det finns plats för ett minneskort på upp till 128 GB. Batteriet är på 3450 mAh. Blackberry Passaport drivs dessutom av en fyrkärnig Snapdragon 801 processor på 2,26 GHz.  Den levererar alltså precis som Samsung Galaxy Note 4 och LG G3 en solid och pålitlig prestanda över hela linjen.
En annan viktig aspekt är förstås säkerheten och Blackberry är kända för att ha bra säkerhetslösningar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar