Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 12 november 2014

Microsoft Lumia 535


Microsoft Lumia 535 är en 3 G smartphone i mellanklassen och den första från Microsoft utan namnet Nokia. Lumia 535 är en lovande budget telefon med en enkel, okej design och med okej specifikationer. Som vanligt när det gäller Microsofts mobiler finns denna lur i många glada färger. Den finns i färgerna grönt, cyan, orange, vitt och svart.
Denna budget smartphone är 140,2mm hög och 72,4 mm bred. Tjockleken ligger på 8,8 mm och den väger 146 gram.
Microsoft Lumia 535 drivs av en fyrkärnig Snapdragon 200 processor på 1,2 GHz samt har ett Ram minne på 1 GB. Just ökningen av Ram minnet som brukade vara på 512 MB  hos billigare Lumia telefoner är ett smart drag av Microsoft. Internminnet är på 8 GB men telefonen har plats för ett minneskort på upp till 128 GB.
Det sämsta med den här mobiltelefonen är nog den lite för svaga processorn. Den klarar lite enklare internet användning men är långt ifrån ett kraftpaket. Den duger däremot för dig som vill ha telefonen mest för att ringa, skicka sms och surfa på nätet lite då och då.
Opperativsystemet Microsoft Windows Phone 8.1 kommer förinstallerat.
Displayen på 5 tum är inte väldigt skarp men färgåtergivningen är bra och betraktningsvinkeln riktigt okej. Skärmen är på 540×960 pixlar.
Kameran är på 5 Megapixlar och den had autofokus och LED blixt.
Batteriet är på något låga 1905 mAh.
Priset på telefonen kommer att landa på runt 1500 kr. Vilket är ett helt acceptabelt pris med tanke på vad du får för pengarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar