Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 9 december 2014

Bästa affärs smartphones 2014. Iphone 6 Plus


Den stora nya IPhone 6 Plus är en bra smartphone för företagsanvändaren. Displayen på 5,5 tum ger dig mycket plats för att arbeta. Det är nämligen svårt att vara produktiv på en liten smartphone. IPhone 6 Plus har ett stort batteri som racker länge och den är med an tillräckligt kraftfull för att tillfredställa dom flesta företagsanvändarna.
Att batteriet räcker länge är väldigt viktigt för företagare som använder sina mobiltelefoner i arbetet. Det stora batteriet i Iphone 6 Plus är då en fördel.
Den har inovativa programfunktioner som gör den stora displayen lättare att använda. Att redigera ett dokument går lätt på denna mobiltelefon.
När du får ett nytt sms kommer ett litet fönster synas på övre kanten på skärmen. Dra nedåt för att ta fram din keyboard, skriv sedan ditt svar direkt.
När det gäller mail appen har den en navigeringspanel på vänster sida av displayen som gör det enklare att hoppa mellan inkorgen, skickade meddelanden och utkast. På detta sätt slipper man öppna dolda menyer.
När du vänder skärmen i sidled kan du använda multitasking. Du kan alltså ha flera fönster öppna samtidigt och på det sättet göra flera saker samtidigt. Till exempel redigera ett dokument och samtidigt leta fakta på nätet.
IPhone 6 Plus har en fingeravtrycksläsare vilket är en detalj som underlättar säkerheten.
Du kan till och med länka din IPhone till dina andra Apple enheter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar