Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 2 december 2014

Bästa affärs smartphones 2014. LG G3LG G3 har en kraftfull hårdvara.  Telefonen har en Snapdragon 801 processor och hela 3GB Ram minne vilket gör denna smartphone till en av dom snabbaste på marknaden.
Den har dessutom 32 GB internminne samt plats för ett MicroSd kort.  Det är alltså möjligt att öka på minneskapaciteten ytterligare så att det finns gott om plats för att spara dokument.
LG G3 har en display på 5,5 tum och med en upplösning på otroliga 2560×1440 pixlar. Bilder och text på displayen blir skarpa och mer detaljerade. Just detta är ett pluss för affärsanvändare som vill använda sin mobil för produktiva uppgifter som att redigera kalkylblad när man är på språng.
Batteriet är på 3000 mAh vilket är bra men på grund av displayens höga upplösning räcker det endast en dag. Vilket för en del kan vara en nackdel.  Bakstycket går att ta bort så det går att lösa genom att ha ett extra batteri.
QSlide är en multitasking funktion som är en bra fördel eftersom den medför att du kan göra flera saker samtidigt.  Du kan ha två olika fönster igång samtidigt.  Till exempel skriva ett mail och samtidigt läsa en rapport.
SmartNotice är ytterligare en användbar funktion som hjälper dig i ditt arbete.  Den övervakar ditt användningssätt för att kunna ge dig användbar information innan du ber om det.  Om någon ringer dig när du inte har möjlighet att svara så kommer telefonen ihåg det och påminner dig att ringa upp den som ringde vid ett senare tillfälle.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar