Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 23 december 2014

Blackberry Classic


Blackberry Classic kombinerar en fantastisk fysisk keyboard med en fin design. Den har en mer traditionell design än flaggskeppet Blackberry Passport. Som telefonens namn antyder har den en klassisk Blackberry design.  En ram av rostfritt stål löper runt telefonens kanter vilket medför att den känns stadig och välbyggd. Den är  131 mm hög och  72,4 mm bred. Den går alltså lätt ner i vilken ficka som helst.  Vikten ligger på 177 gram.
Om du kan stå ut med en mindre display för att få ett överlägset tangentbord kan det här vara mobiltelefonen för dig. Blackberry Classic har ett Qwerty tangentbord med Trackpad vilket kan vara en fördel för den som skriver mycket med sin smartphone.
Den lämpar sig väl för personer som arbetar på kontor.
Denna smartphone har en liten display på endast  3,5 tum. Displayen har 720×720 pixlar.
Classic har ett Ram minne på 2 GB och ett internminne på 16 GB. Minneskapaciteten går att utöka med ett minneskort  på upp till 128 GB.
Den drivs av en dubbelkärnig Snapdragon 8960 processor  på 1,5 Ghz. Processorn klarar med lätthet av dom uppgifter mobilen är designad för. Det vill säga när man skriver mail eller rapporter och den typen av arbetsuppgifter.  Den klarar inte riktigt av lite mer krävande spel. Blackberry Classic är inte en nöjes enhet men det var den ju aldrig heller tänkt att vara.
Den har en kamera på 8 Megapixlar. Denna kamera har autofokus och LED blixt. Bilderna blir okej vid bra ljusförhållanden men sämre när man tar bilder på kvällen.
Batteriet är på 2515 mAh.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar