Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 25 december 2014

Caterpillar B100Caterpillar B100 är en tålig smartphone med en liten display på  2,2 tum samt endast 240×320 pixlar. Den har inte topp specifikationer direkt men det är inte meningen heller. Den här telefonen är konstruerad för att tåla hårda tag.
Den är dammtålig, vattentålig och klarar av ett fall på 1,8 meter utan att gå sönder.
Caterpillar är IP67 certifierad vilket innebär att den kan stå emot vatten i upp till 30 minuter på en meters djup.
Denna smartphone passar dig med en aktivt livsstil eller dig som arbetar i en krävande miljö.
Med ett tjockt gummerat hölje runt hela telefonen och tunga skruvar som håller bakstycket på plats råder det ingen tvekan om att detta är en mycket hållbar mobiltelefon.  Den har stora gummerade knappar som är anpassade för handskar eller smutsiga händer.  Knapparna sitter lite för nära varandra för att man med lätthet ska kunna använda dom med arbetshandskar. Vilket är en liten nackdel.
Caterpillar B100 har brusreducerande mikrofoner som underlättar telefonsamtal i bullriga miljöer.
Kameran är på 3,2 pixlar vilket är i minsta laget ifall du vill kunna ta bra bilder.
Ram minnet är på 600 megabyte och internminnet är på 120 megabyte men som tur är finns det plats för ett minnes på upp till 32 GB. Mobilen drivs av en  Mediatek MT6276W processor.
Batteriet är på 1150 mAh och tillverkaren lovar en taltid på 10 timmar samt en standbytid på 23 dagar. Vilket är väldigt bra men det är nog därför som man har valt en liten display som drar lite ström.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar