Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 22 december 2014

Oppo N3Oppo  N3 är en väldesignad smartphone med en motordriven vridbar kamera på 16 Megapixlar. Kameran kan rotera 206 grader så man kan ta väldigt bra selfies av hög kvalitet med denna kamera med Autofokus och dual LED blixt.
Telefonen är något större än  Samsung Galaxy Note 4 trots att den har en mindre display.  Dess storlek gör att det tar lite tid att vänja sig med telefonen.  Den passar alltså inte dig som vill ha en liten nätt mobiltelefon.
Oppo  N3 är byggd av polycarbonat av hög kvalitet som ger ett bra grepp i handen samt ej drar till sig fingeravtryck eller smuts. Runt dess kanter löper en ram av aluminiumlegering som gör att mobilen får en premium design.
Displayen på 5,5 tum har 1080×1920 pixlar och är skarp med okej färgåtergivning. Färgtonerna känns  lite kalla och blåaktiga. Betraktningsvinkeln är bra inomhus men inte i direkt solljus.
N3 har ett Ram minne på 2 GB och ett internminne på 32 GB. Den har plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB så minneskapaciteten går att utöka vilket alltid är en stor fördel.
Den drivs av en fyrkärnig Snapdragon 801 processor på 2,5 GHz.  Processorn är varken den senaste eller bästa längre men det är fortfarande en väldigt bra processor som ger en jämn och bra prestanda.
Batteriet är på 3000 mAh.
På baksidan sitter en fingeravtrycksläsare som du enkelt använder genom att plasera fingret på den. Det är inte nödvändigt att dra fingret över läsaren för att scanna vilket underlättar användandet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar