Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 5 december 2014

Rykten om LG G Flex 2.


LG G Flex 2 som enligt ryktet kommer att premiärvisas på CES-mässan redan i Januari nästa år är en stor uppgradering från föregångaren.
Den kommer att få samma självläkande baksida som föregångaren. Bakstycket kommer alltså tåla ytliga repor vilket naturligtvis är en stor fördel. Det är synd att inte fler mobiltelefoner är byggda av samma material.
Displayen kommer enligt rykten ligga på 5,5 tum och ha en bättre upplösning än hos föregångaren.  Den kommer att ha 1080 pixlar och LG G Flex hade endast 720 pixlar.
Den böjda telefonen kommer också enligt uppgift vara mer flexibel än tidigare.  Man kan utan problem råka sätta sig på mobiltelefon utan att den går sönder. Den böjer tillbaka till sin ursprungliga form.
Dom bakre knapparna kommer precis som på LG G3 vara mer platta. Alltså sticka ut mindre från bakstycket.
Troligen kommer den att ha ett Ram minne på 3 GB och drivas av en fyrkärnig Snapdragon 805 processor. Eftersom telefonen är ganska stor bör även batteriet bli det.
Om inte denna smartphone blir allt för dyr kommer den nog att sälja betydligt bättre än den tidigare modellen som många tyckte var lite för stor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar