Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

söndag 25 januari 2015

Microsoft Lumia 435Microsoft Lumia 435 är en lågbudget mobil tillverkad av plast. Den är med ett pris runt 800 kr Microsofts billigast Lumia hitintills. För att nå denna prisklass har tillverkaren varit tvungen att spara in på några saker som till exempel kameran som är på endast 2 Megapixlar. Lumia 435 är alltså  inte en smartphone som passar dig som är ute efter topp specifikationer men den är en liten förbättring jämfört med äldre lågbudget mobiltelefoner från Microsoft. Precis som många andra lågbudget telefoner är detta en 3G mobil vilket du som konsument bör vara medveten om.
Denna mobiltelefon har okej specifikationer med ett Ram minne på 1 GB samt ett internminne på 8 GB.  Den drivs av en dubbelkärnig Snapdragon 200 processor på 1,2 Ghz. Det är en lite svagare processor men telefonen fungerar ändå bra och klarar av att göra det den ska utan att lagga. Den har plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB.  Du kan med andra ord spara många dokument, bilder, musik och filmer. Däremot går det ju inte att spara  Applikationer eller spel på minneskortet.
Batteriet är på 1560 mAh vilket är lite lite och det innebär att man behöver ladda batteriet lite oftare.
Microsoft Lumia 435 har trots att den är så billig en mängd användbara funktioner så som Action Centre som är Microsofts meddelande central. Förutom det har den också Word, Excel, PowerPoint och Microsoft Outlook installerade.
Som vanligt finns här även Cortana som är en röststyrd assistent av samma typ som Iphones Siri.
Lumia 435 passar dig som vill ha en billig men ändå okej smartphone som klarar av lite enklare uppgifter.  Du kanske vill prova på en Windows mobil och då kan det vara bra att köpa en som inte kostar så mycket i början. Om man är nöjd kan man ju alltid satsa på en toppmodell när det är dags att byta telefon om några år.
Efter att Nokia har blivit uppköpta av Microsoft har företaget mest satsat resurser på att ta fram budgetmobiler men jag hoppas att dom i framtiden även kommer att lansera flaggskepps mobiler.
Denna smartphone finns i färgerna svart, vitt, orange och grönt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar