Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 16 januari 2015

Samsung Galaxy A7Samsung Galaxy A7 är en helt ny unibody smartphone från Samsung.  Den presenerades nu i Januari.  Den går alltså inte att köpa ännu utan den kommer som vanligt ut på marknaden om några månader.
Mycket av den designmässiga inspirationen kommer från Galaxy  Alpha och Note 4. Den har precis som nämnda telefoner en ram av aluminium som löper runt dess kanter och fronten och bakstycket består av plast.
Med sin tjocklek på 6,3 mm är den en av dom tunnaste mobiltelefonerna från Samsung någonsin, den är tunnare än Iphone 6.
A7 är 151 mm på höjden och 76,2 mm på bredden.  Den väger 141 gram.
När telefonerna blir väldigt tunna blir dom oftast  mindre sköna att hålla i handen. Om du planerar att köpa denna smartphone när den väl släpps till försäljning rekommenderar jag att du först går till någon butik och känner lite på den. Detta kan jag föresten rekommendera att du gör varje gång du tänker investera i en ny telefon.
Samsung Galaxy A7 har en super AMOLED display på 5,5 tum och med 1080×1920 pixlar.
Denhar 2 GB Ram samt drivs av en åttakärnig Snapdragon 615 processor på 1,5 Ghz.  Internminnet är på 16 GB och det finns plats för ett MicroSd kort på upp till 64 GB men tänk på att det oftast inte går att spara applikationer eller spel på minneskortet.
När mobiltelefoner blir väldigt tunna får tillverkarna inte plats med lite större batterier och så är också fallet här. Telefonens batteri är på endast 2600 mAh vilket är lite lite med tanke på den stora displayen. Displayens pixeltäthet påverkar också den hur mycket energi batteriet drar.
Kameran på 13 Megapixlar har autofokus och LED blixt. Denna kamera kan ta bilder med hjälp av röststyrning eller med en rörelse med din hand framför kameralinsen. Just att ta bilder med hjälp av rösten är ingen ny funktion. Redan Samsung Galaxy S4  hadde den funktionen. När det kommer till samtals kvaliteten bör den vara bra eftersom telefonen har funktionen Always Clear Voice Control som reducerar störande bakgrundsljud när du pratar i mobilen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar