Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 2 januari 2015

Samsung Galaxy Note 3 NeoSamsung Galaxy Note 3 Neo är en något billigare variant av Note 3 som lanserades 2013 och med en något mindre storlek på displayen.  Den har en i det närmaste identisk design och dom flesta funktionerna från Note 3 finns kvar men den har lite sämre specifikationer. Den här mobiltelefonen passar dig som vill ha en telefon från Note serien men ändå spara en slant. Det lägsta pris jag har hittat för Note 3 Neo är  3300 kr och det lägsta pris jag har hittat för Note 3  är 3995 kr. Det är med andra ord en skillnad på nästan 700 kr.
Note 3 Neo är 148,4 mm hög och 77,4 mm bred medan tjockleken ligger på 8,6 mm.
Vikten är 162,5 gram.
Den har en Super  AMOLED display på 5,5 tum och med 720 × 1280 pixlar.  Denna smartphone är lite mindre än Note 3 både på höjden och bredden. Däremot är den lite tjockare även fast det är marginellt och knappt något man märker av.
Samsung Galaxy Note 3 Neo har ett Ram minne på 2 GB och ett internminne på 16 GB. Det finns plats för ett minneskort på upp till 64 GB men tänk på att det inte går att spara applikationer på detta MicroSd kort.
Denna smartphone drivs av en fyrkärnig Samsung Exonys 5260 processor på 1,7 Ghz.
När det kommer till batteriet är dess kapacitet 100 mAh mindre än på Note 3 som har ett batteri på 3200 mAh.  Just detta kompenseras något av att displayen både är mindre och har mindre pixlar vilket ju innebär att displayen drar lite mindre batteri.
Även kameran är lite sämre i en jämförelse med syskonet Note 3. Note 3 Neo har nämligen en kamera på 8 Megapixlar istället för på 13 Megapixlar. Dessa lite sämre specifikationer kan man nog leva med om man vill ha ett lite billigare alternativ men ändå få tillgång till S-Pen och dess många användbara funktioner.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar