Månadens fynd ( Februari 2015). Del 2.



Nokia Lumia 930 är en solid premium smartphone som ändå är relativt billig. Det bästa pris jag hittat är hos Fyndiq där den kostar 3544 kr vilket helt klart är ett fantastiskt pris med tanke på vad man får för pengarna.
Man får en väldesignad mobiltelefon med topp prestanda. Nokia Lumia 930 är tillverkad av både metall och plast, runt kanterna löper en ram av metall medans bakstycket är tillverkad av plast. Telefonen är rätt fyrkantig med lätt fasade hörn. Lumia 930 är 137 mm hög och 71 mm bred. Tjockleken ligger på 9,8 mm.
Den drivs av en fyrkärnig Snapdragon 800 processor på 2,2 GHz samt har ett Ram minne på 2 GB. Internminnet är på 32 GB men det finns ingen plats för ett MicroSd kort. Lumia 830s största fördel är kameran på 20 Megapixlar.  Microsofts Pureview teknik ger skarpa och tydliga bilder även under dåliga ljusförhållanden.
Mobilens display är på 5 tum och har 1080×1920 pixlar.  Det rör sig alltså om en väldigt bra display som är lika bra som hos konkurrenternas flaggskepps modeller.
Operativsystemet Windows Phone 8.1 kommer förinstallerat men det går att uppdatera till Windows Phone 10 som är den senaste versionen.
Batteriet är på 2420 mAh och det är okej men det hade varit bättre om kapaciteten hade varit något högre.



Butik:  Fyndiq.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Fördelen med att köpa mobiltelefoner kontant.