Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 2 februari 2015

Månadens fynd ( Februari 2015).Sony Xperia Z Ultra är en rejält stor phablet med en högupplöst och skarp display på 6,4 tum. Den stora displayen är på 1920×1080 pixlar vilket är den nya standarden för flaggskepps mobiltelefoner.
Xperia Z Ultra är en gigantisk smartphone så den passar inte alla men en stor mobiltelefon har en hel del fördelar.  Om du är en person som gärna tittar på film eller spelar spel i din mobiltelefon är detta telefonen för dig.
Telefonen är 179 mm hög och 92 mm bred. Tjockleken ligger på 6,5 mm. Den är alltså riktigt tunn. Vikten hamnar på 212 gram.
Som vanligt när det gäller Sonys toppmodeller är telefonen både vattentålig och dammtålig och det är ju en positiv sak.
Sony Xperia Z Ultra drivs av en fyrkärnig Snapdragon 800 processor på 2,2 GHz samt har 2 GB Ram minne.  Internminnet är på 16 men det går att utökas med ett MicroSd kort på upp till 64 GB.  Som jag ofta påpekar är inte möjligt att spara applikationer eller spel på minneskortet.
Batteriet är på 3050 mAh och mobilen har funktionen STAMINA som gör att batteriet inte förbrukar ström i onödan. Den stänger av dom funktioner du inte behöver när mobiltelefonen är i viloläget och när du trycker på strömknappen aktiveras funktionerna igen. Detta ger en lång batteritid.
Det billigast pris jag har hittat för den här mobiltelefon  är 2735 kr och det priset hittade jag hos SMA.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar