Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 16 februari 2015

Sony Xperia E3Sony Xperia E3 är en tunn och lätt lågbudget mobil med slitstarka hörn.
Priset ligger runt 1500 kr och det låga priset innebär naturligtvis att man inte får en smartphone med dom bästa specifikationerna. Detta  märks främst på displayen, internminnet och kameran.
Denna smartphone är designmässigt lik alla andra mobiltelefoner från Sony och designen indikerar inte på något sätt att det rör sig om en lågbudget mobil. Däremot är Xperia E3 naturligtvis varken vattentålig eller dammtålig då det bara är Sonys toppmodeller som är det.
Sony Xperia E3 är 137,1 mm hög och 69,4 mm bred. Tjockleken ligger på 8,5 mm.
Den väger 143,8 gram.
Displayen är på 4,5 tum och är på  480×854 pixlar. Skärmen är långt ifrån flaggskepps mobilernas kvalitet men duger för dig som mest ringer och skickar sms med din smartphone. Detta är knappast en multimedia maskin så du som vill ha en sådan bör lägga till några tusenlappar och investera i en lite dyrare smartphone.
Xperia E3 drivs av en fyrkärnig Snapdragon 400 processor på 1,2 Ghz samt har ett Ram minne på 1 GB. Internminnet är på låga 4 GB vilket är lite väl lite. Jag brukar rekommendera ett internminne på minst 8 GB. Mycket av internminnet försvinner till själva operativsystemet och till förinstallerade appar.
Minneskapaciteten går att utöka med ett minneskort på upp till 32 GB men där kan man inte spara applikationer eller spel.
Kameran är på endast 5 Megapixlar.
Batteriet är på 2330 mAh men telefonen har funktionen STAMINA som förlänger batteritiden. Det är en mycket bra funktion som bara finns i smartphones från Sony.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar