Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 20 mars 2015

Månadens fynd. (Mars 2015)Nexus mobilerna är tyvärr inte så kända bland allmänheten och det är synd. En Nexus telefon har nämligen många fördelar jämfört med andra mobiltelefoner med Android som operativsystem. Eftersom operativsystemet Android ägs av Google och Nexus även är företagets egen telefon får man alltid dom senaste uppdateringarna först. Den har också ett minimum av bloatwear det vill säga förinstallerade applikationer som tillverkaren har installerat. Det finns med andra ord mindre som tynger ner systemet och du får mer plats för att installera dom appar du själv har valt. Samtliga Nexus mobiler har alltid tillverkats av kända tillverkare och den senaste i ordningen nämligen Nexus 6 är tillverkad av Motorola.
Nexus 6 har en 6 tums AMOLED display med 2560×1440 pixlar. Den har ett Ram minne på 3 GB samt drivs av en fyrkärnig Snapdragon 805 processor på 2,7 GHz. Internminnet är på antingen 32 GB eller 64 GB.
Kameran är på 13 Megapixlar och har optisk bildstabilisator.
Nexus 6 har ett stort batteri på 3220 mAh.
Det billigaste pris jag har hittat på denna phablet är 5470 kr och det kostar den hos SMA. Detta pris gäller versionen med 32 GB Internminne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar