Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 2 mars 2015

Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 har precis presenterats på Mobile World Congress och det är en mobil med mer premium design än sina föregångare. Den är helt tillverkad av metall och glas vilket är en tydlig förbättring jämfört med tidigare modeller i S serien som är tillverkade av plast. Själva ramen är noggrant formad, så att det inte finns några vassa kanter. Detta gör att telefonen är skön att hålla i handen. Detta är en väldesignad och snygg smartphone med topp prestanda.
Galaxy S6 har en QHD display på 5,1 tum och 1440×2560 pixlar. Den har samma pixlar som den något större LG G3 som även den har en fantastisk display.
Denna smartphone har ett Ram minne på 3 GB samt drivs av Samsungs egentillverkade åttakärniga Exonys processor på 2,1 Ghz.
När det gäller det interna minnet kommer mobilen i tre olika varianter. En med ett internminne på 32 GB och dom övriga har 64 GB samt 128 GB. Den variant som har lägst internminne kommer att kosta 7196 kr enligt Telia.
Det kommer ej att finnas plats för ett MicroSd kort så det inbyggda minnet går inte att utöka ytterligare.
Batteriet är på 2550 mAh. Samsung Galaxy S6 stödjer trådlös laddning vilket naturligtvis är bra.
Huvudkameran är på 16 Megapixlar och är som vanligt när det gäller Samsungs toppmodelltoppmodeller av högsta klass.
TouchWiz är lite annorlunda än tidigare. Man har skalat av många delar av programvaran för att få systemet att flyta på bättre.
Galaxy S6 släpps till försäljning den 10 April.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar