Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 13 april 2015

Huawei Y 625Huawei Y 625 är en ny lågbudgetmobil med 3G. Det är en kompakt smartphone med avrundade kanter och hörn som gör den skön att hålla i handen. 
Den har en IPS-display på 5 tum och på 854×480 pixlar. 
Huawei Y 625 har alltså inte den allra bästa displayen men den duger för dig som mest använder din smartphone för att ringa eller skicka sms. Man kan dubbeknacka på displayen för att väcka den från viloläget.
Ram minnet är på 1 GB vilket är precis godkänt. Ett mindre Ram minne gör nämligen en mobiltelefon långsam samt kan medföra att den laggar vid mer krävande uppgifter.
Den drivs av en MSM 8212M processor på 1,2 Ghz.
Internminnet är på låga 4 GB så det är nog det sämsta med den här mobiltelefonen.  I praktiken innebär det att du har ungefär 2 GB att spara applikationer på. Resten går åt till operativsystemet och förinstallerade appar. Jag brukar rekommendera minst 8 GB Internminne.
Den bakre huvudkameran är på 8 Megapixlar och den främre kameran är på 2 Megapixlar.
Huawei Y 625 har ett batteri på 2000 mAh.
Enligt tillverkaren är batteriet tillverkat på ett sätt som gör det lågeffektivt och mindre krävande vilket enligt dom ska förlänga batteritiden avsevärt.
Man kan klara en hel dag på 10 procents batterikapacitet om man ställer in Super saving mode men då kan du i stort sett endast ringa med telefonen.
Priset på denna smartphone landar på 1500 kr.
Mobiltelefonen finns i färgerna svart eller vitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar