Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 29 april 2015

LG G4
LG G4 är presenterad och är designmässigt ganska lik föregångaren LG G3 åtminstone framifrån. Den är lite lätt böjd men inte lika mycket som LG G Flex 2. Telefonen är böjd både horisontalt och vertikalt vilket gör den skön att hålla i handen. En platt mobiltelefon går sönder lättare om man tappar den och det är ytterligare en fördel med konstruktionen.
Den kommer att släppas i många olika varianter och färger. Dom lite dyrare varianterna kommer vara tillverkade i läder och dom lite billigare i plast. Dom bakre knapparna har ändrat utseende något. Storleksmässigt är LG G4 lite högre och bredare än föregångaren.
Den har en LCD display på 5,5 tum och 1440×2560 pixlar. Det rör sig alltså om en HQD display som ger otroligt bra skärpa och färgåtergivning. Att läsa en text, titta på film eller spela spel på denna smartphone är alltså en fröjd för ögat.
LG G4 kommer att ha Operativsystemet Android 5,1 Lollipop installerat från början. Detta är den senaste versionen från Google.
Den har ett Ram minne på 3 GB samt drivs av en 64 bitars sexkärnig Snapdragon 808 processor på 1,8 Ghz.
Internminnet är på 32 GB och har plats för ett MicroSd kort.
Kameran är på 16 Megapixlar och har laserfokus. Kameran har alltså förbättrats något jämfört med föregångaren som har en kamera på 13 Megapixlar. Båda telefonerna har dock laserfokus.
Den främre kameran är på hela 8 Megapixlar. Det blir mer och mer vanligt att det sitter bra kameror även på mobiltelefonernas framsidor. Detta beror på efterfrågan från konsumenterna som gärna vill ta bra selfies.
LG G4 har ett batteri på 3000 mAh vilket är samma storlek som sitter i LG G3.
Denna phablet är mer en uppdatering än en helt förnyad mobiltelefon. Den största förändringen har skett invändigt.
Ett rekommenderat pris för läderversionen är 6490 kr och plastversionens pris landar på 5990 kr. Båda versionerna finns i butik den första veckan i Juni. Den går dock att förboka nu.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar